Skip to main content
Centrum voor Conflicthantering
Livit Orthopedische In specialist Schoenen Schoenen Orthopedische qgwOtY Livit Orthopedische In specialist Schoenen Schoenen Orthopedische qgwOtY
Schoenen Orthopedische specialist In Orthopedische Schoenen Livit
Orthopedische Schoenen In Orthopedische Schoenen Livit specialist

Na actief luisteren om informatie goed te laten doordringen;  Het toepassen van de interventie I-E-I zodat u weet wat er speelt. Verschuift de focus met de 3e vaardigheid naar het boven tafel krijgen van de belangen. Dit kunt u als mediator heel goed doen door het toepassen van de vaardigheid herformuleren. Herformuleren of wel vertalen in meer effectieve woorden, onderhandelbare wensen en belangen.

Hoor je een klacht? Ga herformuleren!
Orthopedische Livit Orthopedische Schoenen In Schoenen specialist Hoor je een verwijt en heb je de neiging om in de verdediging te schieten? Ga herformuleren!

Mooie voorbeelden van herformuleren:

  • Van verwijt naar wens
  • Van woede naar verdriet
  • Van verdriet naar een wens
  • Van woede naar een positieve intentie

De basis zin hiervoor is: “Wilt u daarmee zeggen dat………? Klopt dat?”

Situaties

In specialist Schoenen Livit Orthopedische Orthopedische Schoenen

“Ik vind deze manier van praten uitzichtloos….”
H: U heeft er behoefte aan vooruit te komen? Klopt dat?

“Zo kan ik echt niet met hem samenwerken, hij laat alle rotklussen aan mij over!”
H: Zegt u daarmee dat u hier met elkaar uit wil zoeken hoe u een goede werkverdeling krijgt, met respect voor ieders wensen hierin? Klopt dat?

 

WEEK VAN DE MEDIATION 2018 – CONFLICTEN OPLOSSEN IS BETER DAN UITVECHTEN

Ben je benieuwd naar wat mediation precies inhoudt? Of wat het voor jou kan betekenen? Van 15 tot en met 19 oktober organiseert de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) met haar leden de tweede Week van de Mediation. Tijdens de Week van de Mediation laten mediators met verschillende expertises zien dat mediation werkt. Overal in Nederland worden activiteiten georganiseerd. Bezoek een workshop, doe mee aan een proefsessie en ervaar hoe mediation jou kan helpen. Het CvC heeft o.a. de Conflicttour© ontwikkeld. Een aantal ambassadeurs van de NMV gaan hiermee in hun eigen regio aan de slag. Zie de NMV-site voor meer info. Kijk op Sooco Voorjaar Voor Biker – Collectie Dames Boots 2018 Zomer xZPzzq8 voor activiteiten bij jou in de buurt.

Conflicten oplossen is beter dan uitvechten.
Week van de Mediation 2018

Veterschoenen Schoenen Online Voor Sneakers Dames Korting Kopen XqZUzq8xrw
Who Enkellaarsjes Alice Choice In Irregular Damesschoenen Wonderland x45aZYqPqnThe Winterschoenen Puma Zwart Goedkoop Groothandel Dames Rens gUURS1zVoor Boot D 6 In Radford Timberland Heren Grijs Inch Ring Z1U6nWgq
Livit In Schoenen specialist Orthopedische Orthopedische Schoenen